Magyar Munka
Kapcsolat |  Médiaajánlat |  Jognyilatkozat |
Jelen pillanatban 413 hirdetéssel!
Bemutatkozás
Keresés
GYIK
Regisztráció
Bejelentkezés
Állásajánlatok
Hírlevélre feliratkozás
(Pl. tevékenység, cégnév, stb.)Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltató: Szépirodalmi Kft.
Cím: 1380 Bp. Pf. 8.
Telefon/Fax: (06 1) 453 0907

A szolgáltatás meghatározása:
A www.magyarmunka.hu honlapon regisztrált cégek különböző szempontok alapján történő csoportosítása, a honlapra látogatóknak egyszerű és hatékony keresési lehetőségeket biztosítva.

1. Megrendelő éves regisztrációs díjat fizet Szépirodalmi Kft-nek (továbbiakban Szolgáltató), melynek érvényes mértékét a Szolgáltató a www.magyarmunka.hu honlapon tünteti fel. A regisztrációs díjért a Szolgáltató vállalja a Megrendelő által megadott adatok közzétételét a honlapon, a regsiztrációs díj a Szolgáltató bankszámlájára történő megérkezésétől számított 1 évig. A Megrendelő adatainak hitelességéért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

2. Megrendelő alkalmi szolgáltatásait, akcióit a Szolgáltató hírlevél-szolgáltatásának keretében is eljuttathatja a hírlevél szolgáltatást megrendelőkhöz. A szolgáltatást a Megrendelő évente legfeljebb 12 alkalommal veheti igénybe, a hírlevél tartalmát elektronikus úton kell eljuttatnia a Szolgáltatóhoz, amelyet az 2 munkanapon belül köteles továbbküldeni a szolgáltatást megrendelőkhöz. A hírlevél szolgáltatást a Szolgáltató a technikai feltételektől függően később nyújtja.

3. Szolgáltató telefonos tudakozó szolgáltatást is nyújt az ezt igénylőknek, a Megrendelő elérhetőségeit a Szolgáltató köteles közölni az érdeklődővel, ha az megfelel keresési feltételeinek. A telefonos tudakozó szolgáltatást a Szolgáltató a technikai feltételektől függően később nyújtja.

4. Megrendelő esetleges adatváltozáskor tetszés szerint módosíthatja adatait a Szolgáltató által kapott, névre szóló internetes programozófelület segítségével. A szolgáltatás esetleges hibájakor a Szolgáltató köteles a Megrendelőtől kapott adatváltozást 5 munkanapon belül feltüntetni a honlapon.

5. A regisztrációs díjat évente előre egy összegben kell kifizetni, a Szolgáltatótól kapott számla ellenében.

6. Megrendelő hozzájárul, hogy adatait Szolgáltató saját marketing célokra felhasználja, ám azokat harmadik fél részére nem adhatja ki.

7. Késedelmes fizetés, törvénybe ütköző tartalom, vagy a Magyarmunka.hu szellemiségével nem egyező tartalom esetén Szolgáltatónak előzetes figyelmeztetés után jogában áll Megrendelő adatainak törlése az adatbázisból.

8. Az internetszolgáltató hibájából fakadó esetleges üzemzavarért Szolgáltató felelősséget nem vállal.

9. Egyéb, az Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv az irányadó.

ÁSZF letöltés (Word)


www.magyarmunka.hu © 2008 | Kapcsolat |  Médiaajánlat |  Jognyilatkozat

CMS, weboldal, webdesign, eCommerce, Google optimalizácó, domain név, tárhely