Magyar Munka
Kapcsolat |  Médiaajánlat |  Jognyilatkozat |
Jelen pillanatban 413 hirdetéssel!
Bemutatkozás
Keresés
GYIK
Regisztráció
Bejelentkezés
Állásajánlatok
Hírlevélre feliratkozás
(Pl. tevékenység, cégnév, stb.)GYIK

Tartalom:

Miért hirdessen az oldalon?
Hogyan lehet jelentkezni?
Hogyan lehet megtalálni a keresett cégeket?
Mik azok a kulcsszavak a hirdetésben?
Milyen kulcsszavakat célszerű megadni?
Mi az a fő tevékenység a hirdetésben?


Miért hirdessen az oldalon?

   2004 óta működtetjük sikeresen oldalunkat, és büszkék vagyunk arra, hogy eddig minden ügyfelünk elégedett volt az eredménnyel, s az ügyfelek idővel baráttá váltak.

Mert kis költséggel hirdethet hatékonyan.

Az oldalt rendszeresen, több helyen is hirdetjük (ahol érdemes), hogy minél több kedves leendő látogatónk ismerje meg szolgáltatásunkon keresztül a cégek egyre bővülő körét.

Arra törekszünk, hogy minél több alternatívát kínáljunk a magyar termékek, szolgáltatások elkötelezett híveinek.

Hogyan lehet jelentkezni?

   Regisztráljon oldalunkon ( regisztráció fül, adatok értelemszerű kitöltése) és helyezze el hirdetését. Regisztráció után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük a jelentkezéssel kapcsolatos teendőket.

A regisztráció két egyszerű lépésből áll:

1. Általános információk Önről és vállalkozásáról.

2. Hirdetés(ek) megadása.

Hogyan lehet megtalálni a keresett cégeket?

Kétféleképpen:

Gyorskeresés: Beírja az Ön által keresett vállalkozás valamely jellemzőjét, akár tevékenységi kör, akár helyszín, vagy név ( pl. kőművesek; Pilisvörösvár; Fabatka Kft., stb.), és az oldalon megjelennek azok találatok, amelyekre jellemzőek az Ön által megadott feltételek. Ezek után még megye, település, vagy fő tevékenységi kör szerint szűkítheti a találatokat. A gyors kereső program keres a vállalkozás neve, tevékenysége, székhelye és minden megadott adata között, a hirdetés szövegében valamint a kulcsszavak között is!

Részletes keresés: Több szempontot adhat meg a keresésnél (megye, település, fő tevékenységi kör, vagy kulcsszavak). Nem kötelező mindet megadnia! A részletes kereső program a megadott szempontok szerint keres.

Mik azok a kulcsszavak a hirdetésben?

   Amelyek jellemzik a cég tevékenységét, de nem fordulnak elő a hirdetés szövegében. A gyorkereső program a kulcsszavak szerint is keres, a részletes kereső programnak a kulcsszavak mezője keres a kulcsszavakban.

Milyen kulcsszavakat célszerű megadni?

   Adjon meg minden olyan szót, amely jellemezheti a tevékenységét! (Ha ön például autószerelő, akkor célszerű megadnia: autószerelők, autójavítók, autójavítások, műszaki vizsga, olajcsere, stb.) A kereső program az előforduló szórészletek alapján keres, tehát célszerű „autószerelők”-et megadnia, mert így akkor is megtalálják, ha „autószerelő”-t, vagy ha „autószerelők”-et keresnek. Összesen 250 karakter terjedelemig adhat meg kulcsszavakat.

Mit jelent a fő tevékenység a hirdetésben?

   Amely a vállalkozás tevékenységét egy szóban, a legegyszerűbben kifejezi. Ha Ön autójavítással foglalkozik, akkor az „autószerelő” szót célszerű megadnia, mint fő tevékenységet. Ugyanakkor ha a tevékenységi körök legördülő listájában már az „autószerviz” szó létezik, akkor minden hasonló profilú hirdetőnk az „autószerviz” kategóriában fog megjelenni, és az „autószerelő” szót is erre változtatjuk meg, a könnyebb áttekinthetőség kedvéért.


www.magyarmunka.hu © 2008 | Kapcsolat |  Médiaajánlat |  Jognyilatkozat

CMS, weboldal, webdesign, eCommerce, Google optimalizácó, domain név, tárhely